Vanaf heden verzorgen we bij Speciaalbier Brouwerij Roeffus bierproeverijen voor groepen tussen ongeveer 4 en 12 personen die het leuk vinden om de bieren van brouwer Erwin Roefs te proeven. We bieden twee opties aan.

 

Bierproeverij 1:

Deze bierproeverij is voor groepen tussen de ongeveer 4 en 10 personen, is avondvullend en duurt ongeveer 3,5 uur waarin u vijf verschillende bieren proeft van Roeffus. Na ontvangst wordt u onder het genot van het eerste proefglas het ontstaan van Speciaalbier Brouwerij Roeffus verteld, waarna het tweede proefglas wordt ingeschonken. Met het tweede proefglas in de hand brengt u een bezoek aan de Brouwschuur van Roeffus waar u uitleg krijgt over het proces van bierbrouwen. Vervolgens zult u, tijdens het nuttigen van de overige proefglazen met natuurlijk een knabbeltje, een gevarieerde Bierquiz aangeboden krijgen. De winnaar krijgt uiteraard een presentje mee naar huis.

Kosten: € 29,99 p.p. (extra speciaalbieren te verkrijgen tegen verkoopprijs)

 

Bierproeverij 2:

Deze bierproeverij is voor groepen tussen de ongeveer 6 en 12 personen en duurt ongeveer 1,5 uur. Na ontvangst wordt u onder het genot van het eerste proefglas het ontstaan van Speciaalbier Brouwerij Roeffus verteld, waarna het tweede proefglas wordt ingeschonken. Met het tweede proefglas in de hand brengt u een bezoek aan de Brouwschuur van Roeffus waar u uitleg krijgt over het proces van bierbrouwen. Vervolgens wordt onder het genot van een derde proefglas met Roeffus bier uw bierkennis getest. De winnaar krijgt uiteraard een presentje mee naar huis.

Kosten: € 18,50 p.p. (extra speciaalbieren te verkrijgen tegen verkoopprijs)

 

Roeffus kan natuurlijk ook bij u thuis een bierproeverij verzorgen, al mist u dan natuurlijk een rondleiding in de Brouwschuur van Roeffus.

 

Voor informatie kunt u mailen naar info@roeffus.nl, contact via WhatsApp: 0639889063 (Erwin Roefs) of door hieronder het contactformulier invullen.